Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte BIC Grip Roller


Bedrukte BIC Grip Roller

Bedrukte Bic Grip Roller pennen 

Een bedrukte Bic Grip Roller is een pen die garant staat voor uren schrijfplezier. De inkt van een Bic Grip Roller droogt snel, waardoor de letters duidelijk blijven en er geen vlekken ontstaan. De Bic Grip roller zorgt bovendien voor een zeer aangenaam schrijfgevoel. De Big Grip Roller heeft een stevige, rubberen grip waardoor er langdurig comfortabel met de pen kan worden geschreven. De punt van de Bic Grip Roller is 0,7 millimeter, wat een extra elegant effect geeft tijdens het schrijven. Daarnaast heeft de pen een stevige clip waarmee de pen aan boeken, notitieboeken en zakken kan worden vastgemaakt.  De Bic Grip Roller is bovendien erg geliefd bij banken en notarissen, wat aangeeft hoe goed de kwaliteit van de Big Grip Roller is. De Bic Grip Roller is te bestellen in 13 moderne kleuren!

Big Grip Roller pennen met logo

De Big Grip Roller is uitstekend te bedrukken met het logo van uw bedrijf. U kan er ook voor kiezen om de pen te bedrukken uw naam, contactgegevens of een andere tekst. Daarnaast heeft u opties om de pen tot wel 3 prachtige kleuren te bedrukken, zodat de pen perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Verder zijn er diverse opties voor de plaats van de bedrukking. Op deze manier kan u de Bic Grip roller helemaal personaliseren naar uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bic Grip Roller pennen bestellen

Een bedrukte Bic Grip roller pen is een uitstekend relatiegeschenk. Bedrukte pennen behoren nog steeds tot de absolute toppers binnen de relatiegeschenken. Er gaat toch niets boven pen en paper, of het nou is om een snelle krabbel mee te maken of aantekeningen te maken tijdens een vergadering. Een bedrukte pen zal iedere klant waarderen en veelvuldig gebruiken. Bovendien zijn bedrukte pennen makkelijk weg te geven op bijvoorbeeld een beurs, vergadering of training. Een pen gaat gemiddeld door 7 handen, wat de pen naast een goed relatiegeschenk ook nog eens een zeer efficiënt promotiemiddel maakt. Bestel nu online al vanaf 250 stuks!