Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

BIC pennen bedrukken

Een pen komt altijd van pas! BIC pennen zijn verzekerd van kwaliteit. De pennen staan bekend om de fijne ligging in de hand en het lichte gewicht. Ook zijn de vullingen van BIC erg populair en staan ze bekend om de lange schrijfkilometers.

Al meer dan 45 jaar is BIC één van de leiders in de wereld van promotionele artikelen. Het meest bekende artikel is de bedrukte balpen. Wie kent er namelijk nou niet de bekende M-10 balpen: de pen met het schuifdrukkertje aan de zijkant?

De naam BIC is een verkorte versie van de naam van de oprichter, de Italiaanse baron Marcel Bich. BIC maakt een balpen om langdurig mee te schrijven. De vullingen van BIC zijn ongelooflijk populair en staan bekend om de lange schrijfkilometers. Een regulier BIC inkt patroon bevat minimaal 2,5 km aan inkt, terwijl de gemiddelde pen slechts 0,5 tot 1,5 km aan inkt bevat. Ook liggen de BIC pennen fijn in de hand en zijn ze licht van gewicht.

De BIC pennen kunnen ook voorzien worden van een mooie bedrukking. Het is erg slim om de BIC pennen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deze vervolgens in te zetten als relatiegeschenk. De pennen worden namelijk veel gebruikt en gaan van hand tot hand. Mede door de vele inkt heeft één BIC pen gemiddeld wel acht verschillende eigenaren. Op deze manier maakt u reclame voor uw bedrijf. Doordat de BIC pennen erg lang mee gaan, heeft u nog lang profijt van de keuze om de bedrukte pennen weg te geven!

 

 

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten